Optimaliseren gebruik van machines met tracking

Terug naar nieuws

Optimaliseren gebruik van machines met trackingUit hoe meer machines uw vloot bestaat, hoe groter de kans dat u het gebruik ervan wenst te optimaliseren, om zo hun rendement te verhogen. Want machines die niet of onvoldoende worden gebruikt, die kosten vooral geld, maar brengen niet direct iets op. En tenslotte ging het bij de aankoop ervan toch om een aanzienlijke investering. Maar hoe gaat u hiervoor nu concreet te werk?

Gebruik machines optimaliseren met track-and-trace

Onze slimme track-and-trace toepassingen bieden een oplossing, deze stellen u namelijk in staat om op een zeer overzichtelijke manier het gebruik - m.a.w. de draaiuren - van uw verschillende machines in kaart te brengen. Zo ziet u direct bij welke machines er nood is om hun gebruik verder te gaan optimaliseren. Op basis van de draaiuren kan u bovendien ook het onderhoud van de machines een stuk efficiënter gaan inplannen, omdat u proactief kan handelen op basis van meldingen die door ons systeem worden uitgestuurd. Het rendement van uw machinepark zal gevoelig verbeteren.

Meer mogelijkheden voor uw machinepark

Naast het opvolgen van de draaiuren van uw machinepark zijn er nog heel wat meer mogelijkheden die het beheer van uw machines kunnen vereenvoudigen, of u kunnen helpen bij uw dagelijkse taken. Denk in functie van machinebeveiliging bijvoorbeeld aan het koppelen van een startonderbreker waarmee u een machine vanop afstand kan uitschakelen bij een ongewenste verplaatsing. Of u kan met onze gebruiksvriendelijke software afgebakende zones definiëren waarbinnen bepaalde machines mogen opereren. Daarnaast kunnen we er met een gekoppeld badge-systeem tevens voor zorgen dat enkel medewerkers met bepaalde kwalificaties machines kunnen starten.

Dat onze toepassingen het gebruik en beheer van uw machines op een doeltreffende manier kunnen helpen optimaliseren mag duidelijk zijn. Heel wat bedrijven doen dagelijks een beroep op onze systemen, en besparen zo heel wat tijd én geld. Overtuigd dat we ook voor uw machinepark een meerwaarde kunnen bieden? Contacteer ons voor een gratis demo of een verkennend gesprek rond uw specifieke situatie, wij denken graag met u mee.

Meer informatie? Contacteer ons

Op zoek naar een oplossing voor uw wagens? Ontdek dan onze voertuigtracker voor real-time locatiebepaling.

 

Ontdek ook alles over: