Machinebeveiliging

Hou draaiuren, locatie en onderhoud van uw machines in het oog

Ontdek onze toepassingen

Machinebeveiliging

Anti diefstal machines met machinebeveiligingUw machinepark beveiligen tegen diefstal

Naast het opvolgen en beheren van alle gegevens, staan we ook in voor anti diefstal van machines: voor uw machinebeveiliging zijn wij de juiste partner. Zo kunt u ook een automatisch alarmsysteem laten installeren om uw machinepark extra te beveiligen. Een automatische melding verwittigt u op tijd bij ongewenste bewegingen op ongewenste tijdstippen.

Machinebeveiliging met automatisch alarmsysteem

Aan de hand van ons ingebouwde trackingsysteem kunnen wij u automatisch verwittigen als er ongeplande acties of handelingen gebeuren met uw machine. Wordt uw machine bijvoorbeeld gestart voor of na de werktijden, dan kunt u hierover een melding ontvangen via mail of sms. Maar ook bij het starten van een machine in een bepaalde regio of na het bereiken van een aantal kilometers kunt u automatisch een verwittiging krijgen. Op deze manier kunt u tijdig ingrijpen bij problemen of eventuele diefstal.

Bovendien kunnen we ook een startonderbreker of deurcontact installeren om de beveiliging van uw machine te optimaliseren. Zo zijn uw machines steeds op een zeer efficiënte manier beschermd tegen diefstal, want voorkomen is altijd beter dan genezen. Kiezen voor een van onze track-and-trace systemen als anti diefstal systeem voor uw machines is kiezen voor meer dan 20 jaar expertise en ervaring.

Beveiligde servers

Heel wat klanten met een divers machinepark vertrouwen voor hun machinebeveiliging op onze toepassingen. Ook voor het uitwisselen van de verzamelde gegevens garanderen we vertrouwelijkheid, integriteit en authenticatie. We verzamelen alle geregistreerde gegevens en slaan ze op permanent beveiligde servers op. U kunt de gegevens enkel raadplegen aan de hand van een beveiligde internetverbinding (SSL). Dat het ons menens wordt bevestigd door onze certificeringen: wij zijn zowel ISO 9001 (kwaliteitszorg) als ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd en voldoen aan de zeer strenge GDPR regelgeving. Lees alles over de voertuigbeveiliging die ons track and trace systeem biedt, of ontdek meer over machinetracking.

Meer informatie? Contacteer ons