Machinebeveiliging

Hou draaiuren, locatie en onderhoud van uw machines in het oog

Ontdek onze toepassingen

Machinebeveiliging

Anti diefstal machines met machinebeveiligingUw machinepark beveiligen tegen diefstal

Naast het opvolgen en beheren van alle gegevens, staan we ook in voor anti diefstal van machines. Zo kunt u ook een automatisch alarmsysteem laten installeren om uw machinepark extra te beveiligen. Een automatische melding verwittigt u op tijd bij ongewenste bewegingen op ongewenste tijdstippen.

Automatisch alarmsysteem

Aan de hand van ons systeem kunnen wij u automatisch verwittigen als er ongeplande acties gebeuren met uw machine. Wordt uw machine bijvoorbeeld gestart voor of na de werktijden, dan kunt u hierover een melding ontvangen via mail of sms. Maar ook bij het starten van een machine in een bepaalde regio of na het bereiken van een aantal kilometers kunt u een verwittiging krijgen. Op deze manier kunt u tijdig ingrijpen bij problemen of eventuele diefstal.

Bovendien kunnen we ook een startonderbreker of deurcontact installeren om de beveiliging van uw machine te optimaliseren.

Beveiligde servers

Ook voor het uitwisselen van de gegevens garanderen we vertrouwelijkheid, integriteit en authenticatie. We verzamelen alle geregistreerde gegevens en slaan ze op beveiligde servers op. U kunt de gegevens enkel raadplegen aan de hand van een beveiligde internetverbinding (SSL). Lees alles over de voertuigbeveiliging die ons track and trace systeem biedt, of ontdek meer over machinetracking.

INTERESSE? CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE