Tracking machines West-Vlaanderen

Hou draaiuren, locatie en onderhoud van uw machines in het oog

Ontdek onze toepassingen

Draaiuren, locatie en onderhoud machines West-Vlaanderen

Track machineLokalisatie van uw machines

Machines zoals kranen, bulldozers en graafmachines zijn een dure investering. Ons track-and-trace systeem garandeert de veiligheid van uw machinepark en zorgt ervoor dat u altijd en overal weet waar uw machine zich bevindt. Met andere woorden: track uw machine op een efficiënte manier!

Track machine: werkwijze

Ons track-and-trace systeem registreert alle posities van uw machine en stuurt ze door naar onze server. Zo kunt u de draaiuren, locaties en onderhoud van uw machine beter opvolgen en beheren. Alle relevante gegevens worden online verzameld op ons centrale Traxgo-platform. Die gegevens zijn altijd en overal beschikbaar via uw computer, smartphone of tablet.

Onderhoud van uw machines inplannen

Tracking machines West-VlaanderenEen goed onderhoud van uw machine is essentieel. Daarvoor zijn de draaiuren van een machine belangrijk. Ons systeem registreert ze foutloos. Door slim om te gaan met deze accurate informatie kunt u voor uw machinepark heel wat kosten besparen: onderhoudsbeurten optimaal inplannen, downtime verminderen, ...

Draaiuren machinepark opvolgen

Ook bij het verhuren van uw machine zijn de draaiuren van groot belang voor de doorfacturatie. Dankzij ons Traxgo-platform kunt u altijd en overal de draaiuren online opvragen en beschikt u onmiddellijk over de juiste informatie voor het opmaken van uw facturen.

Meer weten over ons voertuigvolgsysteem? Ontdek ook alles over de GPS tracker voor voertuigen. Bent u op zoek naar een partner in de regio West-Vlaanderen voor de implementatie van een track and trace systeem voor machines? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen.

Meer informatie? Contacteer ons