Diefstalpreventie machines

Terug naar nieuws

Diefstalpreventie van machines met track-and-traceDenkt u ook aan diefstalpreventie voor uw machines? De aanschaf van zware bouwmachines zoals bulldozers, walsen, graafmachines, enz. is een investering waar u als zaakvoerder niet licht over gaat. U gaat niet over een nachtje ijs en weegt de verschillende pro's en contra's goed af vooraleer u beslist om over te gaan tot een aankoop. Bovendien gebeurt het vaak dat er ook wat maatwerk aan te pas komt, vooraleer de machine volledig is afgestemd op uw wensen en effectief ingezet kan worden. We kunnen dan ook niet anders dan het belang van een goede diefstalpreventie voor uw machines benadrukken. U wil toch niet dat uw medewerkers op een ochtend bij de werf aankomen en moeten vaststellen dat uw recente dure investering spoorloos verdwenen is.

Diefstalpreventie machines met track-and-trace

Voorkomen is beter dan genezen, zo luidt het spreekwoord. Daarom geven wij u allereerst op onze website graag enkele tips om diefstal van uw werkmaterieel te voorkomen. De kost van een goed track-and-trace systeem valt in het niets in vergelijking met de aanschaf van een volledig nieuwe machine wanneer het noodlot toeslaat. Het plaatsen van track-and-trace hardware is dus een absolute must als u ernstig werk wenst te maken van het beveiligen van uw vloot tegen diefstal. Of u nu een klein, middelgroot of groot machinepark heeft, u zal sowieso heel wat meer rust hebben als u weet dan uw machines goed beveiligd zijn en u zo onaangename verrassingen kan voorkomen.

Welke machines kunnen worden beschermd?

De soorten machines waar onze track-and-trace systemen kunnen worden ingezet als diefstalpreventie zijn zeer uiteenlopend, van zware bouwmachines en brekers, tot kleinere graafmachines, hefttrucks, knikmopsen, enz. Bent u niet helemaal zeker of ons systeem ook geschikt is voor uw machine, aarzel dan zeker niet om even contact met ons op te nemen. We bekijken graag samen met u uw specifieke situatie inzake machinebeveiliging. Onze ruim 20 jaar ervaring en expertise staat hiervoor tot uw dienst.

Meer informatie? Contacteer ons