Track machine Limburg

Hou draaiuren, locatie en onderhoud van uw machines in het oog

Ontdek onze toepassingen

Track machine Limburg

Track machine LimburgDiefstal van machines gebeurt helaas steeds vaker. Daarom is het belangrijk om te investeren in de veiligheid van uw machines en deze niet zomaar onbewaakt achter te laten op een bouwwerf.

Een track and trace systeem verzekert de veiligheid van uw machines. Zo bent u steeds gerust dat de machines na elke werkdag goed beschermd achterblijven.

Voordelen van tracking

Een traceersysteem uitrollen in uw machinepark levert uw bedrijf direct heel wat voordelen op, waardoor u deze investering zeer snel zal terugverdienen. We sommen er even enkele voor u op:

  • Overzicht draaiuren machine
  • Gestolen brandstof verhinderen
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Locatie machine online raadplegen
  • Melding wanneer machine de aangeduide zone verlaat

Expertise track-and-trace machines

Op zoek naar een partner regio Limburg voor de implementatie van een track and trace systeem voor uw machines? Traxgo is actief over gans Vlaanderen en kan u dus zeker verder helpen. Onze gedreven medewerkers beschikken over heel wat expertise in de track-en-trace sector en zullen u graag de nodige informatie bezorgen. Bent u reeds overtuigd van de meerwaarde van onze oplossing, maar wenst u toch nog even een korte demo van onze software? Contacteer ons gerust, wij staan voor u klaar.

Meer informatie? Contacteer ons