Het beheer van machines met Traxgo

Terug naar nieuws

Kraan beveiligen tegen diefstal | Het beheer van machines

Het beheer van machines met Traxgo

Een machinepark plaatsen vraagt een groot budget. Machines zoals bulldozers, graafmachines of kranen zijn een goede, maar dure investering. Daarom is het belangrijk dat het beheer van machines vlot verloopt. U wilt toch niet dat uw machines gestolen worden?

Traxgo biedt een track-and-trace systeem aan dat het mogelijk maakt om al uw machines en materialen te beheren, volgen en zelfs stilleggen.

Wat zijn de voordelen van het Traxgo track-and-trace systeem?

Ten eerste is het een eenvoudige tool om de draaiuren van al uw machines bij te houden. Wanneer een machine nood heeft aan een deftig onderhoud, meldt het systeem dat ook. Om de veiligheid van uw machines te verhogen, kunt u bij ongewenste verplaatsing van uw machines onmiddellijk ingrijpen dankzij een startonderbreking. Doordat u uw draaiuren gemakkelijk kunt registreren, zorgt u voor meer winst, lagere kosten en een comfortabeler beheer van uw machinepark.

Heeft u interesse in toepassingen die het beheer van uw machines kunnen vereenvoudigen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij beschikken over heel wat ervaring en expertise en helpen graag zoeken naar een oplossing voor uw specifieke noden.

Meer informatie? Contacteer ons